SAĞLIK
Giriş Tarihi : 12-01-2023 23:33

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Lideri Meral Akşenerin kalp rahatsızlığı ve ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

 

Yavaş, sosyal medya hesabı Twitterdan yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenere geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Ankara Güven hastanesine kaldırılan Meral Akşenerin sağlık durumunun iyi olduğu, kan testi ve rutin kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu edilmesi beklendiği ifade edildi.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: BİR SORUN TESPİT EDİLMEDİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesine intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız" ifadelerine yer verdi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: YARIN TABURCU EDİLECEK

Hastaneden yapılan açıklamada Akşenerin hafif bir çarpıntı şikayeti ile başvurduğu, yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmediği, yarın taburcu edileceği bildirildi.

İYİ PARTİ KURMAYLARINDAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile İYİ Parti Genel Başkan Baş danışmanı Turhan Çömez, Akşenerin bulunduğu Güven Hastanesi önünde kısa bir açıklama yaptı.

 

Erdem NoyanErdem Noyan