SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2024 08:42   Güncelleme : 09-02-2024 08:57

Murat Şenel: İlkadım'ın bilinci göç ediyor, durduracağız

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Murat Şenel, kentte görev yapan basın mensuplarıyla biraraya geldi. Adaylık vizyonunu paylaşan Şenel, İlkadım'ın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi. Şenel, "İlkadım'daki kültürlü, gelişmiş ve şehre sahip çıkan bilinç başka ilçelere göç ediyor. Bu göçü durduracağız" dedi.

Murat Şenel: İlkadım'ın bilinci göç ediyor, durduracağız

İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı müsabakalarda 16 okuldan 218 sporcu okullarının başarısı için mücadele etti.32 sıklette sağ ve sol kol olmak üzere toplamda 218 sporcunun kozlarını paylaştığı mücadele heyecanı izleyenlerini hop oturttu hop kaldırdı.

“Başkan Demirtaş’ın bileğini bükemediler”

Düzenlenen il birinciliği müsabakalarına katılım sağlayarak öğrencilerin heyecanına ortak olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, önce Federasyon İl Temsilcisi Numan Güvelioğlu sonrasında ile gönüllü müsabaka yapmak isteyen gençlerle bilek güreşi yaptı.

“Spora ve sporcuya yönelik sorumluluklarımız yerine getiriyoruz”

Sporun ve sporcunun her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendirmeliyiz. Çocukların ve gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi son derece önemlidir. Bunun sonucunda da çok başarılı sporcularımız yetişti, yetişmeye de devam ediyor. Yaşanan bu gelişmeler amatör sporlara ve okullardaki sportif faaliyetlere olan ilgiyi de artırdı. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spor salonlarında ve sahalarında daha çok görmek istiyoruz. Bizler de bu yönde İlkadım Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Sürpriz doğum günü pastası”

Müsabakanın sonunda dereceye giren sporcu öğrencilere İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Federasyon İl Temsilcisi Numan Güvelioğlu ödüllerini takdim ederken günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı öncesi öğrenciler Başkan Demirtaş’a sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN