SİYASET
Giriş Tarihi : 19-09-2022 14:51   Güncelleme : 21-09-2022 07:42

Paraları söke söke alacağız

Kılıçdaroğlu vatandaşa seslendi: Paraları söke söke alacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman Şambayat'ta gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Biz 5'li çeteye değil vatandaşa hizmet edeceğiz. Paraları söke söke hukuk, adalet içinde 5'li çeteden alacağız." dedi.

Paraları söke söke alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman Şambayat'ta gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Siyaset toplumu ayrıştırmak için yapılmaz. Siyaset zenginleşmek için yapılmaz halk zenginleşsin diye yapılır. Siyaset kadın-erkek eşitliği demektir. Siyaset Belediye Başkanı'nın halka hizmet etmesi demektir. Adıyaman'ın ismini de kültürünü de gayet iyi biliyorum. Adıyaman'ın insanını da gayet iyi biliyorum.

"PARALARI SÖKE SÖKE 5'Lİ ÇETEDEN ALACAĞIZ"

Bizler 6'lı masanın liderleri olarak Türkiye için çalışmak istiyoruz. Türkiye'yi büyütmek istiyoruz. Huzur içinde olun, asla ümitsizliğe kapılmayın Türkiye'yi büyüteceğiz, Türkiye'de herkes kucaklaşacak. Bunun için sizin bize katılmanız gerekiyor. Doğrudur eksiğimiz vardır, bizler de yanlışlıklarımızla yüzleşiyoruz. Kucaklaşmak istiyoruz her ailenin karnı doysun istiyoruz, her evde bereket olsun istiyoruz.

Her ailede huzur olsun diyoruz. Dün Kadın Kollarımızla beraber yoksulluk konusunda araştırma yapan kadın arkadaşlarımızla toplantı yaptık. Dedik ki; Türkiye Cumhuriyeti Devletinde her ailenin asgari bir gelir güvencesi olsun. Hiçbir ailede hiçbir çocuk yatağa aç girmesin her evde huzur bereket olsun dedik. Bunun mücadelesini yaptık ve yapacağız göreceksiniz. Biz 5'li çeteye değil vatandaşa hizmet edeceğiz. Paraları söke söke hukuk, adalet içinde 5'li çeteden alacağız.

 

 

Erdem NoyanErdem Noyan