GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-11-2022 22:00   Güncelleme : 05-11-2022 22:46

Samsun'da Dolandırıcı Uçak Bileti Acentaları Yabancı Müşterilerini Mağdur ediyor

Samsun’da Cumhuriyet Meydanında Ali Osman Ulusoy Yazıhanesinde Kiraladığı Masada Uçak Bileti Satışı yapan Sözde Acenta müşterilerini aldatmaya devam ediyor..

Samsun'da Dolandırıcı Uçak Bileti Acentaları Yabancı Müşterilerini Mağdur ediyor

(İNHA Özel Haber)

Özellikle yurtdışında internet üzerinden uçak bileti satan çok sayıda e-acente var. Bunların büyük kısmı ne yazık ki dolandırıcı. Size çok ucuz uçak bileti fiyatları öneriyorlar.Bu acentalarda bir tanesi de Samsun Cumhuriyet meydanında bulunuyor.Ali Osman Ulusoy firmasına ait otobüs yazhanesinde kiraladıkları bir masada yurt dışı ve yurt içine uçak bileti kesiyorlar.

Bilet Ücretini  Cebe atıp Müşterilerine Mil ile Bilet Alıyorlar

    Özellikle yurt dışı uçuş ücretlerinin yüksek olmasından dolayı  müşterilerine cazip fiyat sunan firma yetkilisi M.Y  adına banka havalesi ile gelen bilet ücretini hesabına geçirerek THY mil puanları ile bilet alıyor.1 ay öncede Moskova'dan Antalya'ya bileti alınan O.D  adlı rus vatandaşı, uçak saatinde hava limanında  mağdur kalıyor .Bileti 15 gün önce  iptal edildiğini ancak hava limanında ögreniyor.Gece yarısı hava alnında zor durumda kalan yolcular karşılarında muhatap bulamıyor.Bilet parasını iade etmeyen sözde Samsun'daki aceta yetkilisi aynı yerde bilet satmaya devam ediyor.Yetkilileri uyarıyoruz bu tür dolandırıcı sözde acentaların bir an önce cezalandırılmaları gerekmiyor mu?

Erdem NoyanErdem Noyan