GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-01-2023 01:16   Güncelleme : 20-01-2023 09:50

ŞAŞIRMAYIN, TBMM‘ DE BÖYLE VEKİLLERDE VAR.

Günün büyük bir bölümünü Meclis’ de çalışmayla geçiren Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr Hüseyin filiz TBMM’ deki çalışmalarını tamamlayıp doğru evin yolunu tutarak eşine yardıma koşuyor.

ŞAŞIRMAYIN, TBMM‘ DE BÖYLE VEKİLLERDE VAR.

ERDEM NOYAN- ANKARA

Böyle vekillerde var. Meclis de yoğun çalışma temposundan geriye kalan vaktini evinde eşine yardımla geçiriyor. Aynı zamanda bir akademisyen olan Prof. Dr Hüseyin Filiz evinde eşine yardım etmek den dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

TBMM’ nin en çalışkan Milletvekillerinden birisi olan Filiz, elinden her türlü ev işinin geldiğini bildirerek, özellikle eşinin evde olmadığı zaman ütüden, yemeğe, bulaşık yıkamak dan, küçük çaplı temizliğe kadar her türlü işi kendisi yapıyor. Bundan dolayı da hiç gocunmadığını dile getiriyor.ŞAŞIRMAYIN, TBMM‘ DE BÖYLE VEKİLLERDE VAR.

Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Filiz gün boyunca yapmış olduğu bu işlerden yorulmamış olacak ki, bu kez de bize Çiğ Köfte ustası olduğunu gösterdi. Hüseyin Filiz Gaziantepli olduğu gücünü de yanına alarak nefis bir çiğköfte hazırladı. Gerçekten Sayın Vekil tam bir çiğ köfte ustası çıktı.

Prof. Dr Hüseyin Filiz yaptığı bu ev işleri ile bizlere bir şeyi anlatmak istedi ve ‘’ ne olursa olsun, makamı ne olursa olsun evin erkeğinin eşine yardım etmesi gerektiğini ‘’ söyledi. Gaziantep Milletvekili Filiz, bütün bu işleri yapmanın mutluluğu ile yeni ütülediği kıyafetleri üstüne geçirerek bu kez de TBMM’ deki görevinin yolunu tuttu.

 

Erdem NoyanErdem Noyan