GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-11-2022 16:03   Güncelleme : 20-11-2022 16:05

Taksim intikamı alınıyor

Bakan Soylu mesajı vermişti: Taksim intikamı alınıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı sonrası yaptığı açıklama, Pençe Kılıç Operasyonu'nun ardından yeniden gündemde. Soylu, "ABD'nin taziyesini kabul etmiyoruz. Mesajı aldık ve çok güçlü karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Taksim intikamı alınıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından Türkiye'ye yönelik saldırılarda üs olarak kullanılan PKK/YPG hedeflerine Pençe-Kilit Hava Harekatı düzenledi. Gece yarısı düzenlenen operasyonla teröristlerin inleri yerle bir edildi.

Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Rafet Dalkıran'dan harekata ilişkin brifing alan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın "Şu andan itibaren Pençe Kılıç Harekatı'nı başlatıyoruz" talimatının ardından uçaklar üslerinden havalandı. Hedefler tam isabetle vurulduktan sonra uçaklar üslerine emniyetli şekilde döndü. 

BAKAN SOYLU'NUN MESAJI YİNE GÜMDEMDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı sonrası yaptığı açıklama, Pençe Kılıç Operasyonu'nun ardından yeniden gündemde. Soylu, "ABD'nin taziyesini kabul etmiyoruz. Mesajı aldık ve çok güçlü karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,

Erdem NoyanErdem Noyan