SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 17:20

Taşçı: 5 yılda yaptığımız buradan Antalya'ya yol olur

Önceki dönem Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2014-2019 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde Atakum'da 871 km yol çalışması yaptıklarını ifade ederek, "5 yılda yaptığımız, buradan Antalya'ya yol olur" dedi.

Taşçı: 5 yılda yaptığımız buradan Antalya'ya yol olur

2014-2019 dönemi Atakum Belediye Başkanlığı yapan ve 2024 seçimlerinde AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İshak Taşçı, belediye başkanlığı döneminde Atakum İlçesinin 56 mahallesinde gerçekleştirdikleri yol ve kaldırım çalışmalarıyla Atakumlulara yol problemi yaşatmadıklarını dile getirdi. Taşçı, "Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yol Medeniyettir' şiarıyla Atakum'un tamamında kapsamlı yol ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdik" dedi.

ATAKUM'DA YOL PROBLEMİ KALMAYACAK
Atakum'da yol problemini tekrar çözeceklerini söyleyen İshak Taşçı, "2014 yılında bütün şehir yasasıyla birlikte hizmet alanı 4 kat büyümüş bir Atakum devralmıştık. Görev sürecimiz boyunca nüfusumuz 55 bin kişilik bir artışla rekor kırmıştı. Hızla büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarına 24 saat çalışan belediye anlayışıyla hızlı çözümler sunuyorduk. Bu kapsamda 350 kilometrelik yol açma ve malzeme serimi, 60 bin metrekarelik beton, 900 bin metrekarelik taş parke, 270 bin metrekarelik asfalt ve 1 milyon 900 bin metrekarelik sathı kaplama olmak üzere toplamda 871 kilometre yol yapım çalışması gerçekleştirdik. Daha iyi anlaşılması açısından bir benzetme yapacak olursak Atakum'dan Antalya'ya kadar yol yapmışız. Şimdi hemşehrilerime tekrar söz veriyorum, Atakum Belediye Başkanlığını tekrar devraldığımızda Atakum'un yol problemi kalmayacak" ifadelerini kullandı.

NİHAT ALPARSLANNİHAT ALPARSLAN